Bitnik ponosno predstavlja prvi bitcoin ATM v Mariboru. Bitnik bitcoin ATM se nahaja v avli Tkalke, centru alternativne in avtonomne produkcije, v samem centru mestu na naslovu Tkalski prehod 4, 2000 Maribor.

Tkalka oz. CAAP – Center alternativne in avtonomne produkcije – je odprl svoja vrata 16. novembra 2012 in se vzpostavlja kot platforma povezovanja in začenjanja novih ekonomij, kot inkubator socialnega podjetništva ter novih socialnih in ekoloških praks. Prvi naseljenci centra so organizacije oziroma projekti, ki so se razvili v okviru programskega sklopa Urbane brazde.

Nov Bitnik bitcoin ATM v Mariboru je enosmeren, se pravi omogoča nakup bitcoinov z evrskimi bankovci. Trenutno na napravi za nakup zaračunavamo 4,2% provizije, kar je ena izmed najbolj ugodnih bitcoin ATM provizij v Evropi. Limit na transakcijo znaša EUR 4900,-.

Delovni čas:
PON-PET: 08.00 – 20.00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

V primeru, da ob uporabi Bitnik bitcoin ATM naprave v Mariboru naletite na težave, prosimo, da nam pišete: help@bitnik.eu ali nas pokličete: +386 1 777 42 43

Obiščite Tkalko v centru Maribora, kjer se lahko v okviru programa »desk-sharing« tudi vključite kot nov so-uporabnik centra.

Tule pa še link do našega predstavitvenega videa:
Bitcoin nakup v 3 korakih.

Da, tako preprosto je opraviti nakup na Bitnik bitcoin ATM napravi.
Dobrodošli!

Pa še glede parkiranja:
V centru mesta se parkirnina plačuje od ponedeljka do petka od 8.00 – 17.00 ure. Če ste v center namenjeni pred 17.00 uro, je najbolje da parkirate v Europarku in se do centra odpravite peš. Parkirati je mogoče tudi v Koloseju, z eno popito kavo v klubu Plus – Minus, je mogoče pridobiti brezplačno parkiranje za ves delovni dan (na parkirnem lističu se v klubu potrdi žig za brezplačno parkiranje za dobo desetih ur).

slack_for_ios_upload_720-1

enface1-630x420