BANNA
Lokacije Bitnik bitcoin bankomatov
ATM stanje in cene

BITCOIN STROKOVNJAKI

Bitnik je vodilno slovensko bitcoin podjetje, ki uspešno operira bitcoin bankomate od leta 2014. Kot bitcoin strokovnjaki vam lahko tudi svetujemo ter uredimo bitcoin poslovanje in računovodstvo ali pa za vas opravimo večje nakupe bitcoinov.
icon-1

MEGA NAKUPI

Ali želite kupiti večje število bitcoinov naenkrat? Obrnite se na nas, z veseljem bomo pomagali. Varno, strokovno in hitro. Nakup večjega števila bitcoinov nikoli ni bil bolj preprost.Pišite nam na info@bitnik.eu ali pokličite +38617774243.
icon-2

SVETOVANJE

Bitnik ponuja svetovanje in pomoč pri nakupu, rabi in varnem hranjenju bitcoinov. Kontaktirajte nas za sestanek, delavnice ali predavanja za posameznike in podjetja. Z veseljem bomo delili naše znanje in izkušnje z vami.
icon-3

POSLOVANJE

Ali poslujete s tujino? Ali želite znižati stroške bančnih transferjev in poslovati 24/7? Ali želite vpeljati bitcoin, ker je najcenejše in najhitrejše plačilno sredstvo. Kontaktirajte nas!
icon-4

RAČUNOVODSTVO

Za namen transparentnega računovodstva smo razvili aplikacijo Reload, ki omogoča avtomatsko dokupovanje bitcoinov in poročanje. Uspešno knjigovodstvo ni bilo nikoli enostavnejše.
Podpora in pomoč pri nakupu in prodaji

 • Bitnik in Nutshell13.3.2019

 • Bitnik & Reload11.3.2019

  Prvi Bitnikov produkt > RELOAD je do danes reload-al že tisoče bitcoinov = ). Več o samem izdelku in njegovih prednostih si lahko preberete v najbolj pogostih vprašanjih o produktu.
 • Vam na voljo.21.2.2019

  BITNIK storitve so vam na voljo nemoteno, ne glede na vzpone ali padce cene ter ne glede na omenjane “kriptozime” .
 • Srečno 201931.12.2018

  V prihajajočem novem letu vam želimo svobode in uspehov.
 • 4 leto BITNIKA in Bitcoin Pizza Party8.5.2018

  Prihranite si 22.5. ob 19h in se nahranite na Bitcoin Pizza Party, vsakoletnem event-u organiziran v namen proslavitve nakupa 2 pizz za 10000XBT. Več o samem dogodku na >
 • BlockSplit conference7.5.2018

  Udeležili smo se BlockSplit konference 27.4. in 28.4. v Splitu. Fantje iz Blockchain Hub Split-a so pripravili sicer tehnično naravnano konferenco, a zanimivih vsebin. Slovenci smo bili v močni udeležbi, bilo pa je tudi veliko strokovnjakov in govorcev [...]
 • Lepe velikonočne praznike31.3.2018

  Nobenih zajcev v žaklju, jajca že maste, katere dobrote prinašajo prazniki pa si oglejte na vseh lokacijah Bitnikovih bankomatov v Sloveniji. Tako praznujemo prvi april pri BITNIKU ; )
 • Sprememba v Celju – ne samo nakupi tudi prodaja BTC19.2.2018

  Spoštovani, od tega tedna, s pričetkom 19.02.2018 smo odstranili bankomat v Celju v Gizzmo.si na Ljubljanski c.8. Od sedaj je v Gizzmo.si v Celju namesto bankomata na voljo naša sestrska storitev @Locoins.io, s katero boste lahko Celjani & okoliški [...]
 • Nazaj smo3.1.2018

  Pozdravljeni v novem letu 2018. Kot vsako leto se tudi pri nas ni spremenilo nič, so pa naši bankomati NAZAJ. Menjava eur-bitcoin in bitcoin-eur poteka normalno = )
 • Trenutno ne delujemo21.12.2017

  Se opravičujemo > kot smo objavili dan nazaj trenutno NE OBRATUJEMO > to velja v splošnem. Vsi bankomati so izklopljeni kot tudi ni mogoč nakup preko trr. Zaradi visokih omrežnih provizij smo se odločili, da bomo to priložnost izkoristili za inventuro [...]
Na Bitnikovih bitcoin bankomatih lahko kupite ali prodate bitcoine.
Postavljeni so v Ljubljani, Mariboru, Kopru in Novem Mestu.
Bitcoin vrača moč denarja ljudem nazaj v njihove roke