Spoštovani uredniki in novinarji,

vabimo vas na tiskovno konferenco, ki bo potekala v torek, 20. maja 2014, s pričetkom ob 11. uri, v hostlu Tresor na Čopovi 38 v Ljubljani.

Ob otvoritvi prve Bitnik Lamassu naprave za kupovanje bitcoinov, TO THE MOON – Bitnik Bitcoin izstrelitveni žur, ki bo za javnost potekala v torek, 20. maja od 18.00 do 21.00 ure, v hostlu Tresor na Čopovi 38 v Ljubljani, organiziramo tiskovno konferenco.

Veseli smo, da smo v Ljubljano pripeljali napravo za kupovanje bitcoinov in jo uspeli postaviti na glavno ulico v Ljubljani, na Čopovo. S postavitvijo te naprave v center dogajanja v Ljubljani, želimo odpreti javno diskusijo na to temo in nasploh približati bitcoin ljudem in trgovcem, saj verjamemo, da bitcoin omogoča veliko prednosti, tako v vsakdanjem življenju, kot v poslovnem okolju.

Govora bo torej o bitcoinu, elektronskem denarju prihodnosti, ki je neodvisen od centralnih avtoritet, transferji pa so opravljeni hitro in z minimalnimi stroški, ne glede na vrednost transakcije.

Uporaba bitcoina se po svetu, kot tudi v Sloveniji iz dneva v dan širi, saj ga kot plačilno sredstvo sprejema vse več ponudnikov storitev, podjetnikov in trgovcev.

Verjamemo, da je Bitcoin pomembna iznajdba, ki bo še korenitno spremenila naš svet. Z Bitcoinom je tako kot z internetom v 80-ih. Na zečetku so se ga vsi bali, danes pa si življenja brez njega ne moremo več predstavljati.

Vljudno vabljeni!

 Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite do ponedeljka, 19. maja 2014, na elektronski naslov: info@bitnik.eu

Lep pozdrav v imenu Bitnikov: Ajda Es, predstavnica za stike z javnostmi, 031 392 137, info@bitnik.eu